Post by procaserolab on Mar 5, 2022 1:10:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snowball.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snowball.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Snowball.io 2022 version ▞▞▞
V skutočnosti nehráte iných ľudí, hráte proti NPC. Napríklad: 1. Pri spustení hry nedochádza k oneskoreniu alebo prestojom, každá skutočná hra Pvp má lobby, ktoré musia byť hosťované. 2. Každý súper má stop-and-go pohyb. 3. Vyhrávate 9/10 hier. 4. Keď vyhráte, vaša postava zamrzne. Keď vyhrá niekto iný, pokračujú v pohybe. Klamstvo určite neoceňujem.
Veľmi dobrá hra
Už som to hral, ale stále je to naozaj zábavné. Odomykám veľa nových skinov a je to SUPER.
Veľmi ma to baví a je to veľmi uvoľňujúce po dlhom dni, rád hrám hru, ktorá ma privolá a vyprázdni moju myseľ, veľmi to pomáha, keď som veľmi vystresovaný, odporúčam to, ak ste ľahko vystresovaní a ak chcete ak chcete hrať hry na sústredenie, bolo by to pre vás skvelé odporúčanie, takže dúfam, že si stiahnete snowball IO
táto hra je zábavná a ľahko sa vyhráva, ale doplnky sú také otravné, že väčšina z nich nemá X, aby sa dostali von, a keď sa skončia, budete nútení hru opustiť a vrátiť sa späť.
Ked sa nudim tak to hram ale niekedy ma to bavi a niekedy nie samo o sebe je to celkom fajn
Toto je úžasná hra, ktorá je návyková!! Ale jedna vec....polovica hráčov alebo menej či dokonca VIAC sú pravdepodobne roboti. Ale porazil som ich, takže nezáleží na tom, či sú to roboti alebo nie, pokiaľ môžem hrať túto hru!!
Som tak závislý na hre! Milujem to! Mám jedného z robotov ako svoj profil! Veľmi sa mi páči dizajn robotov! Reklamy pozerám zámerne, tvorcovia si peniaze zaslúžia. Pokračuj v dobrej práci.
Naozaj zábavná hra, ale chvíľu to trvalo, kým sa stiahla, takže jej dávam päť hviezdičiek, je to ťažké pre 4-ročné deti, pretože sú tam ako 20-roční, ktorí vás ničia, ale ja ich ničím
Snowball.io 액션 krff
Skvelá hra. Nevyhnutné reklamy po každom. Slobodný. Hra. Sledovaním reklám strávite toľko času ako hraním.
môžete hrať offline, čo mi hovorí, že je to proti robotom. mohlo to byť skvelé, keby sa vás nepokúsili oklamať, aby ste si mysleli, že hráte skutočných ľudí.
je to veľmi návykové s uspokojivou grafikou Nemám žiadnu konkrétnu sťažnosť na chýbajúcu hviezdičku, ale cítil som, že to celkovo nie je taká skvelá hra, aby som dostala 5 hviezdičiek. Napriek tomu odporúčam vyskúšať
Snowball.io Action odw
Snowball.io Екшън mtmx
Je to skvelá hra, ale reklamy a neustále hráte proti robotom, možno by ste z toho mali urobiť online hru, aby ľudia mohli hrať proti sebe, hra by bola zábavnejšia akýmkoľvek spôsobom, dal som jej 4 hviezdičky
Kedysi som túto hru miloval, ale potom som dosiahol najvyššiu úroveň a začala ma nudiť. Rovnaké mapy, rovnaké vzhľady a počítačové prehrávače. Ak sa táto hra aktualizuje, aby mala viac úrovní, nové skiny a skutočných hráčov, určite si ju stiahnem znova a odporučím ju ostatným. Ďakujem!
Výborná hra, aj keď ovládanie je trochu ťažké. Reklamy každé kolo, ktoré sú VEĽMI otravné 😡. Okrem toho je táto hra úžasná 😎 a odporúčam ju. Upokojte sa s reklamami, prosím.Myslím, že táto hra by mala mať možnosť hrať režim pre jedného hráča, aby sme vždy nemuseli byť proti sebe, po tom všetkom táto hra nie je zlá, je celkom dobrá
Seper hra milujem ju hrám ju vždy a všade.
Totally Reliable Delivery Service Penyelakuan fbop
Je to veľmi dobrý zabíjač času a veľmi zábavné, páči sa mi, že sneh tlačí viac ako jeden robot. Vec, ktorá z neho urobila 4 hviezdičky, je to, že zaberá veľa úložného priestoru a údajov a je veľmi oneskorený
Pekná hra
Môj názor na túto hru je 3 hviezdičky, pretože... je to zábava len na pár dní, ale keď ju budete hrať ďalej, zlepšíte sa, ale hráči, proti ktorým idete, sa zhoršia. A hráči nie sú skutoční ľudia, sú to len počítače, keď o tom teraz premýšľam, je to dvojhviezdičkové. Tiež takmer neaktualizujú hru, čo je ďalší dôvod, prečo si zaslúži dve hviezdičky. Ďalším dôvodom, prečo si zaslúži dve hviezdičky, je, že je to nudné... nie je to moja chyba, pretože vývojári ledva robia aktualizácie😐
Nestrácajte čas a stiahnite si túto odpadovú @$$ hru!! Majú toľko reklám a o hre sa hovorí, že je to „multiplayer“, ale jediný skutočný človek, ktorý hrá, ste vy. Všetky AI sú odpad a hrajú rovnako nízku, jednoduchú a škaredú obtiažnosť.
Eh.. to bolo v poriadku.. Jediná vec, ktorú by som zmenil, by bolo, aby to bolo ťažšie.. Zakaždým by som vyhral a veľmi rýchlo by to začalo byť naozaj nudné... okrem toho, že to bola zábavná hra!
Táto hra je naozaj zábavná, ale je táto hra plná robotov? po niekoľkých dňoch som si všimol, aká je hra super jednoduchá a zaujímalo ma to. Vždy získam víťazstvo a zabijem 7/9 „hráčov“. ak je plná robotov, tvorcovia by ju mali sprístupniť online. tiež nikdy nepotrebujem wifi a keď skončím uprostred hry, môžem sa vrátiť k tej istej hre presne tak, ako to bolo. tiež stále vidím tých istých "ľudí". Prosím, urobte z toho skutočných ľudí. aj keď je táto hra celkom zábavná. 3 hviezdičky.
Toto je zábavné a zvyčajne nerecenzujem hry, je to zábavné a nemajú veľa reklám a môžete sa znova objaviť
Hra sa mi páči, ale ťažko sa ovláda a je tam veľa reklám
Veľmi sa mi páči táto hra na zabíjanie času. Budova snehovej gule a je zábavné zraziť iných ľudí. Mám len 2 problémy; Stále rovnaký herný režim „Free for All“ v každej hre. Len by som si prial, aby bolo viac herných režimov ako Team Deathmatch, Invasion atď. A môj druhý problém sú tie isté surové a obyčajné mapy. Navrhujem, aby sa tím stal skôr aspektom „King of The Hill“. Okrem mojej kritiky. Vytvorili ste fantastickú hru!
naozaj to nie je zábavná hra. stiahnuť a odstrániť do 10 minút. reklamy. reklamy. reklamy. opakujúca sa hra, slabá mechanika. len nie zábavné. presvedčte sa sami alebo si ušetrite 10 minút a choďte ďalej
Táto hra je neuveriteľne zábavná, ale kvôli reklamnej štruktúre sa nedá hrať. po každom kole musíte sledovať naozaj dlhé reklamy. Odporúčam vám spolupracovať s vašimi partnermi, aby ste mali lepší plán.
Snowball.io Veiksmas sysz
Veľmi dobrá hra
Snowball.io Экшен ulz
Viac spamu, ako by ste mohli uveriť. Bez nákupu budete medzi hrami presedieť viacero krokov reklám. Aj keď zaplatíte za odstránenie reklám, stále existujú tlačidlá na prezeranie reklám a to vám posiela spam s upozorneniami. Samotná hra je v poriadku, ale nie dosť dobrá na to, aby sa s týmito nezmyslami zmierila. Váš čas a pozornosť sú cennejšie.
Táto hra sa mi páči, je veľmi obľúbená a som veľmi šťastný, pretože je to veľmi dobrá hra
nie je to veľmi zlá hra, ale nech majú všetci hráči všetky skiny 1. NIE JE to o peniazoch. Je to o hre 2. Prečo míňať 5,00 dolárov .potom to zaplatiť znova inf krát!!!?!
Nie je to dobre